Bezorgen Richard steigerhout

In en rondom Nijmegen kosten 40,00 euro. Tot 50 km 70,00 euro. Tot 65 km 85,00 euro en tot 80 km 90,00 euro. Langere afstanden in overleg.

Bij aflevering zal onze chauffeur uw meubels komen afleveren. Wij vragen u om onze chauffeur een handje te helpen bij het uitladen. De meubelen worden afgeleverd tot aan uw voordeur. In verband met verzekerings kwestie kan de chauffeur niet bij u naar binnen.

Als het meubel wordt geleverd wordt deze in delen afgeleverd. Voorbeeld: een tweepersoonsbed wordt afgeleverd in 5 elementen, namelijk: een compleet hoofd- voetenbord en de liggers van het bed. Alle delen zijn genummerd zodat het voor u heel eenvoudig is om het tweepersoonsbed in elkaar te zetten. Vanzelf sprekend zijn alle gaten voorgeboord en de bevestigingsmaterialen zijn bijgesloten.

Onze chauffeur levert de bestelling naar de (eerste) voordeur. Bij etages hoger dan 2 dient een ruime lift aanwezig te zijn waar je bestelling makkelijk in vervoerd kan worden. Als er obstakels of bijvoorbeeld te nauwe gangen zijn wordt het product tot aan het obstakel gebracht.

U hoeft de bestelde houten meubelen pas bij aflevering aan de chauffeur te betalen. U krijgt dan vervolgens een factuur dat u de meubelen heeft betaald.


Gemiddelde klantbeoordeling: 9,8 / 10

Richard Steigerhout

Steigerhout Specialist Nijmegen

Uitstekend prijs-kwaliteit verhouding

Maatwerk Steigerhout

Snelle service

Geen onnodige kosten